Καλάθι αγορών

Έχετε  
0 προίοντα
στο καλάθι αγορών σας.
Σύνολο 0,00 €

Benelica

logo-benelica-incosal

To 2012 μία ομάδα Ελλήνων Επιστημόνων ξεκίνησε να ασχολείται με την καλλέργεια των σαλιγκαριών Helix Aspersa στην Ελλάδα. Δημιούργησε εγκατάστασεις κλειστού χώρου με ιδανικές και απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής για την ανάπτυξη των σαλιγκαριών. Με γνώμονα τις μοναδικές ιδιότητες του σαλιγκαριού, αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα δημιουργώντας την εταιρεία Incosal Α.Ε. η οποία παρασκευάζει τα καλλυντικά προϊόντα Benelica που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, διότι βασίζονται στο συνδυασμό του εκκρίματος του σαλιγκαριού και νεότερων δραστικών μορίων, τα οποία βραβεύτηκαν στο Συνέδριο Κοσμητολογίας στο Παρίσι στο 2013.

Χάρη στο πλούσιο σε συστατικά ελληνικό έδαφος και στην ειδική τροφή με την οποία τρέφονται τα σαλιγκάρια, το έκκριμα περιέχει πρωτεϊνες, αλλαντοϊνη, γλυκολικό οξύ και αντιοξειδωτικά που αποτελούν βασικά συστατικά στα καλλυντικά προϊόντα για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, την εμφανή αναζωογόνηση και την άμεση ενυδάτωση.

H εταιρεία Incosal Α.Ε. παρασκευάζει δύο διαφορετικές σειρές καλλυντικών προϊόντων: η μία διατίθεται για προσωπική χρήση σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και η άλλη στα Κέντρα Αναζωογόνησης και Θεραπείας Δέρματος.

Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την αποτελέσματικότητα τους. Με την καινοτόμο μέθοδο και με τη χρήση επιστημονικών τεχνικών που εφαρμόζουν ειδικοί συνεργάτες σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες σε Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι., συλλέγουν το έκκριμα του σαλιγκαριού και λαμβάνουν τα δραστικά συστατικά του σε ποσοστό 95%. Οι φόρμουλες της εταιρείας Incosal Α.Ε. ξεχωρίζουν από τις άλλες, γιατί το φυσικό κολλαγόνο και τα συστατικά του εκκρίματος του σαλιγκαριού συνδυάζονται με τα νεότερης γενιάς δραστικά μόρια. Η δράση τους στο δέρμα είναι αποδεδειγμένη μέσω κλινικών μελετών και άμεση.

Η Incosal Α.Ε. διακρίνεται στο χώρο για την ποιότητα των καλλυντικών της προϊόντων τα οποία έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από το Τμήμα Ερευνας, Ανάπτυξης και Μελετών της εταιρείας και έχουν παραχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Ο.Φ. και της Ε.Ε.

Επίσης, τα καλλυντικά προϊόντα Benelica έχουν ελεγχθεί ως προς την ασφάλειά τους στο Πανεπιστημιακό Δερματολογικό Νοσοκομείο “Α.Συγγρός”. Δεν περιέχουν Parabens και είναι μικροβιολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα.

Τα αποτελέσματα της χρήσης των προϊόντων Benelica είναι αισθητά στο δέρμα εντός των πρώτων 20 ημερών. Ο συνδυασμός του εκκρίματος με τα νεότερα δραστικά μόρια ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, της ελαστίνης και την πυκνότητα του δέρματος, συσφίγγει το δέρμα, μειώνει το βάθος και τον όγκο των ρυτίδων και το δέρμα ανακτά τη χαμένη ελαστικότητά του.

Τα καλλυντικά προϊόντα της σειράς Benelica πωλούνται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και είναι τα εξής:

 • Ενυδατική κρέμα / Moisturizing Day Cream (50 ml),
  για ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία από τη φωτογήρανση.
 • Αντιγηραντική κρέμα / Anti-ageing cream (50 ml),
  για μείωση, χαλάρωση και αναδόμηση επιδερμίδας.
 • Κρέμα ματιών / Eye cream (30 ml),
  για ελαστικότητα και μείωση ρυτίδων γύρω από τα μάτια.
 • Serum Lifting (30 ml)
  για αύξηση σύσφιξης και λείανσης του δέρματος.
 • Κρέμα Χεριών / Hand cream (75 ml),
  για αναδόμηση της κατεστραμμένης επιδερμίδας και ενυδάτωση.
 • Gel Αναζωογόνησης / Regenerative Gel (50 ml),
  για έλεγχο φλεγμονής, αναδόμηση, επιδιόρθωση της ενυδάτωσης και βελτίωση ρυτίδων.
 • Κρέμα λαιμού και Decollete / Neck and Decolletage Cream (50 ml),
  για λάμψη, σύσφιξη και τονικότητα στο δέρμα και μείωση ρυτίδων.

Η εταιρεία Incosal Α.Ε. είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει σε επιλεγμένους επαγγελματικούς χώρους (Ινστιτούτα, Spa Center, Κέντρα Αναζωογόνησης και Θεραπείας του Δέρματος), θεραπεία με σαλιγκάρι, τη Benelica Pro. Το φυσικό κολλαγόνο από το έκκριμα του σαλιγκαριού και τα νεότερα δραστικά μόρια που τοποθετούνται με ειδικό τρόπο στο δέρμα μας εγγυώνται το μοναδικό τους αποτέλεσμα.
Η επαγγελματική σειρά Benelica Pro είναι διαφορετική από αυτή της λιανικής πώλησης. Τα αποτελέσματά της Benelica Pro φαίνονται από την πρώτη φορά μετά την επίσκεψή σας στα Κέντρα Αναζωογόνησης, βασιζόμενα σε εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπείας που έχουν μελετηθεί και δημιουργηθεί από εξειδικευμένους, επιστήμονες του χώρου με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Το κοινό σημείο είναι, μόνο, η χρήση του εκκρίματος του σαλιγκαριού. Η επαγγελματική μας σειρά συνοδεύεται από μία νέα ενυδατική 24ωρη κρέμα Aqua Care All day Cream ενισχύοντας και δρώντας συνεργιστικά, παράλληλα με τη θεραπεία.

Η επαγγελματική σειρά Benelica Pro αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

 • Benelica Pro Peeling Lotion (200 ml).
 • Benelica Pro Peeling Enzymatic Mask (75 gr).
 • Benelica Pro Pure Snail Secretion (12 ml).
 • Benelica Pro Μoistrurizing Cream 24h (200 ml).
 • Benelica Pro Neutrilizing Lotion (200 ml).
 • Benelica Pro Enzymatic Peeling Lotion (200 ml).
 • Benelica Pro Aqua Care All Day Cream (50 ml).
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Με την καινοτόμο μέθοδο που εφαρμόζουμε μας δίδεται η δυνατότητα να έχουμε πολλαπλή συλλογή βλέννας από τα σαλιγκάρια της ποικιλίας Helix Aspersa Snail. Από την πρώτη μέχρι και την τέταρτη συλλογή βλέννας τα δραστικά συστατικά λαμβάνονται σε ποσοστό 95%, αφού η εξελιγμένη διαδικασία που ακολουθείται δεν είναι μία απλή εκχύλιση αλλά ένα πρωτοπόρο σύστημα συλλογής, απομόνωσης και επεξεργασίας πολλών σταδίων με τη χρήση επιστημονικών τεχνικών. Έτσι, λαμβάνεται μία μοναδική και εξαιρετικής ποιότητας βλέννα σε συμπυκνωμένη μορφή που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά πλουσια σε δραστικά συστατικά όπως: πρωτεΐνες, βιταμίνες Α και Ε, αλλαντοίνη, γλυκολικό οξύ και κολλαγόνο.

Η άριστη ποιότητα της παραγόμενης βλέννας (ενεργό βιολογικό έκκριμα των σαλιγκαριών) λαμβάνεται σε εγκαταστάσεις κλειστού χώρου όπου υπάρχουν ιδανικές και απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης για την ανάπτυξη της ποικιλίας Helix Aspersa Snail, όπου οι συνθήκες υγιεινής που εφαρμόζονται και ο ιδιαίτερος συνδυασμός φυσικων τροφών που παρέχεται στα σαλιγκάρια είναι καθοριστικοί για τον εμπλουτισμό και τη σύνθεση των δραστικών ουσιών που περιέχει η βλέννα.

Η καινοτόμος μέθοδος που εφαρμόζεται για την ποιοτική και ποσοτική τυποποίηση της συλλογής της βλέννας γίνεται σε συνεργασία με εξειδικευμένους Επιστήμονες σε Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι., που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και τον τεχνικό και επιστημονικό εξοπλισμό, αφού απαιτούνται ειδικά μηχανήματα διαχωρισμού, φίλτρανσης, καθαρισμού, συντηρήσεως και ποιοτικού ελέγχου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων τού εκκρίματος σαλιγκαριών με σύγχρονες δραστικές ουσίες (πεπτίδια, βιοτεχνολογικής διεργασίας πολυσακχαρίτες, ένζυμα, γλυκοσιτικά παράγωγα, φυτικά τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα, παράγοντες αύξησης της διείσδυσης του δέρματος κ.ά), που μας δίνουν αποτελεσματικά και πολυλειτουργικά προϊόντα. Έτσι, οι φόρμουλες της εταιρείας Incosal Α.Ε. ξεχωρίζουν από τις άλλες, αφού χρησιμοποιούν τόσο φυσικής προέλευσης ενεργά δραστικά συστατικά όσο και άλλα νεότερης γενιάς με αποδεδειγμένη δράση μέσω in use tests, in vivo δοκιμασιών και κλινικών μελετών.

Ο συνδυασμός του εκκρίματος με τα νεότερα δραστικά μόρια προσφέρει:

 • Ενυδάτωση σε βάθος.
 • Ενεργοποίηση των φιμπροβλαστών.
 • Αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου.
 • Αύξηση της παραγωγής της ελαστίνης.
 • Αύξηση της πυκνότητας του δέρματος.
 • Συσφιξη του δέρματος.
 • Μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων.
 • Επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας στο δέρμα.
 • Εξάληψη των επιπτώσεων που προέρχονται από την εμμηνόπαυση.
 • Προστασία από τη φωτογήρανση.
 • Αντιοξειδωτική δράση.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε προϊόν έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί από το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μας, από Επιστήμονες με Ακαδημαϊκή καριέρα και μεγάλη εμπειρία στην Φαρμακευτική-Κοσμητολογία. Τα προιόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους κανόνες καλής παρασκευής «GMP», που απαιτεί ο ΕΟΦ και η ΕΕ, το ISO 9001/2008 & 22716 περί καλλυντικών και ακολουθεί την κείμενη νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό των καλλυντικών προϊόντων «European Regulation ΕC 1223/2009»

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς δερματολογικούς ελέγχους και αναπτύσσονται, παράγονται και συσκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας. Ειδικότερα, έχουν ελεγχθεί ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ & ΚΛΙΝΙΚΑ ως προς την ασφάλειά τους στο Πανεπιστημιακό Δερματολογικό Νοσοκομείο «A.Συγγρός».

 • Δεν περιέχουν Parabens, Isothiazolinones & παράγωγα Φορμαλδεΰδης.
 • Δεν περιέχουν επικίνδυνες Διοξάνες & Βαρέα μέταλλα.
 • Δεν περιέχουν Πετροχημικά παράγωγα.
 • Δεν περιέχουν Φθαλικά παράγωγα.
 • Δεν περιέχουν Αλλεργιογόνους παράγοντες από αρώματα.
 • Μέσω της ελεγμένης συσκευασίας, τα δραστικά συστατικά των προιόντων προστατεύονται από τις οξειδώσεις - αλλοιώσεις με αποτέλεσμα να παραμένουν ενεργά.
 • Είναι μικροβιολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με «Challenge tests» ως προς την αποτελεσματικότητα του συστήματος συντήρησης.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 • Οι πρώτες ύλες των καλλυντικών μας προϊόντων είναι ελεγμένες με πιστοποιητικά ασφάλειας και ανάλυσης και προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής του εξωτερικού.
 • Το έκκριμα των σαλιγκαριών παρασκευάζεται με μοναδική τεχνογνωσία και διασφαλίζεται η ποιότητά του από ειδικούς Επιστήμονες στην Ελλάδα, με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.
 • Έχουν ανακυκλώσιμη συσκευασία η οποία δεν επιτρέπει στις φθαλικές ενώσεις να απελευθερωθούν (π.χ PET, PVC).
 • Το χαρτί στο οποίο συσκευάζονται τα προϊόντα μας είναι πρωτογενές, ανακυκλώσιμο και έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τον κανονισμό EC (Νο. 1935/2004) και τον κανονισμό EC (Νο. 2023/2006). Τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί ως προς την καταλληλότητά των πρώτων υλών. Έχουν δημιουργηθεί από πρώτες ίνες και έχουν κατασκευαστεί στις μονάδες παραγωγής της M-Real η οποία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001, ISO 14001 και ISO 22000 για την υψηλή ποιότητα συσκευασιών.
 • Δεν γίνονται κλινικές μελέτες σε ζώα.
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ…

Το όραμά μας είναι η συνεχής και ακατάπαυστη ανάπτυξη των ήδη καινοτόμων προϊόντων μας από το Επιστημονικό Προσωπικό μας με σκοπό την υψηλή ποιότητα καιαποτελεσματικότητα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ…

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε, σε όλους όσους επιθυμούν, προϊόντα υψηλής αισθητικής βασισμένα σε φυσικό ενεργό κολλαγόνο και άλλα σύγχρονα δραστικά συστατικά,καλύπτοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες για φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Μεριμνούμε ώστε η σχέση ποιότητας προςτην τιμή να είναι η καλύτερη δυνατή, σεβόμενοι πάντα τους καταναλωτές στους οποίους απευθυνόμαστε.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ …
 • Επαγγελματισμός και Αυθεντικότητα:
  Η προσέγγιση του αντικειμένου μας γίνεται με αδιάλειπτη παρακολούθηση και αξιολόγηση των δράσεών μας καθώς και με σεβασμό προς τον πελάτη. Συμπεριφερόμαστε με εντιμότητα και πραγματοποιούμε τις δεσμεύσεις μας.
 • Θετική Σταση:
  Έχουμε πάθος και ενθουσιασμό για αυτό που κάνουμε, το οποίο αγαπάμε και πιστεύουμε σε αυτό.
 • Yπεροχή:
  Προσπαθούμε με ζήλο να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας με σκοπό να ξεχωρίσουμε στον Τομέα μας.
 • Γνώση:
  Αρχή μας είναι η συνεχής ενημέρωση μας σε τομείς και επιστημονικές γνώσεις που άπτονται του πεδίου δραστηριότητάς μας, σε συνδυασμό με τη γνώση που προκύπτει από την εμπειρία και μελέτη. Οι ανάγκες των πελατών μας συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της δουλειας μας, ακούμε τις απόψεις τους και ανταποκρινόμαστε σε αυτές. Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.
 • Acamnia
 • Accentra
 • After Spa
 • alea
 • Aquatéal France
 • ARCAYA
 • Astonish
 • Be Natural
 • Beauty Jar
 • Benelica
 • Bielenda
 • Bodyboom
 • Boozyshop
 • brushegg
 • Canni
 • Cougar Beauty
 • Dirty Works
 • DIZAO
 • e.l.f. cosmetics
 • Eco Tools
 • eesoμe
 • Etheria Cosmetics
 • Eveline
 • Fabulosa
 • Fanola
 • G9 Skin
 • GAIA Ethereal Beauty
 • GLOV
 • Golden Rose
 • Happy Anne
 • Hello Kitty
 • hi hybrid
 • I love...
 • Imel
 • Inca Cosmetics
 • it Style
 • Kativa Natural
 • Kiepe
 • kk clothing
 • Kolastyna
 • KYANA
 • Lancaster
 • LORENAY
 • Mad Beauty
 • Magic Studio
 • Makeup Revolution
 • Malibu
 • Mama Wata
 • Mario Badescu
 • marion
 • martinelia
 • Mastic Origins
 • Max Factor
 • Milani
 • Miss Nella
 • Monoi Tiki
 • My Skin
 • mybeautybox.gr
 • NAOBAY
 • Nip&Fab
 • npw
 • Numee
 • NYX
 • Organic Shop
 • Paese
 • PerfumeMall
 • Physicians Formula
 • pokhara
 • Professor Herb
 • Profusion
 • Pure Root
 • Quick Fix Facials
 • Real Techniques
 • Reedley
 • Revuele
 • Rolling Hills USA
 • Royal & Langnickel
 • Simple Cosmetics
 • Skin Chemists
 • Sleek
 • Solinotes
 • Soraya
 • Style & Grace
 • SUNKISSED
 • Take Care
 • Technic
 • the pionears
 • Tommy G
 • Trontveit
 • Ventus
 • Vivo Verde
 • W7
 • Yes Love Cosmetics
Prev
Next

δωρεάν μεταφορικάΔΩΡΕΑΝ  ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

για παραγγελίες άνω των 39 € για όλη την ΕΛΛΑΔΑ. 

τηλεφωνικές παραγγελίεςΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

2291080025

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00 &

ΤΡ-ΠΕΜ-ΠΑΡ 18:00-21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00

Newsletter

Εγγραφείτε στην λίστα νέων μας και λάβετε πρώτες τις προσφορές μας

Apostoles stin KyproΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ