
100% αγνό και απαλό σαμπουάν/αφρόλουτρο 2 σε 1 ΧΩΡΙΣ sles/sls, ιδανικό για ΓΕΝΝΑΙΑ αγοράκια αλλά και για κοριτσάκια που είναι γεννημένες ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ!
Η φυσική, απαλή και ισορροπημένη σύνθεσή του διαθέτει PH συμβατό με το δάκρυ του βρέφους για να μη τσούζει τα ματάκια του παιδιού σας.
Παράλληλα η μαστίχα είναι ο κυρίαρχος παράγοντας αφού πέραν της υψηλής αντιβακτηριακής ασπίδας που προσφέρει, δρα και ως συνεργιστικός παράγοντας στη δράση των άλλων εκχυλισμάτων στον καθαρισμό και την περιποίηση στα βρεφικά μαλλάκια.
Τέλος η δράση του ως βρεφικό αφρόλουτρο καθαρίζει αγνά την επιδερμίδα χωρίς να επηρεάζει τη δερματική χλωρίδα του βρέφους.
Οδηγίες χρήσης:Εφαρμόστε απαλά σε βρεγμένο δέρμα, στο κεφάλι και το σώμα του μωρού. Ξεπλύνετε σχολαστικά. Για εξωτερική χρήση μόνο.
0% Parabens, SLS, SLES, Τεχνητό χρώμα, Tεχνητό άρωμα
Δερματολογικά ελεγμένο
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
για παραγγελίες άνω των 49 € για όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ