Αποτελέσματα 1 - 12 από 188
The Pionears Tan Remover 200ml Η απόλυτη καινοτομία των εργοστασίων μας! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι δυνατή η διόρθωση ή ακόμη και η αφαίρεση του self tan χάρη στο Tan Remover. Πρόκειται για έναν αφρό που απομακρύνει εύκολα τις στάμπες και τα ανεπιθύμητα σημάδια που προκλήθηκαν απο λανθασμένη εφαρμογή του self tan, χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.
Kativa Argan Oil 4 Oils Intense Hair Oil 60ml Έλαιο που αποτελείται από μια εξαιρετική συγκέντρωση 4 φυσικών, ενεργών συστατικών που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της λάμψης, της προστασίας & της ενυδάτωσης των μαλλιών που χρειάζονται.
Youthair Color Restoring Conditioning Creme 106ml
Mastic Origins Dead Sea Mud 300ml Μάσκα σώματος κατά της κυτταρίτιδας
Air Val Spiderman Shower Gel & Shampoo 2 In 1 400ml
Beauty of Joseon – Matte Sun Stick Mugwort + Camilia SPF50 PA++++ 18 g Αντηλιακό Stick Προσώπου και Σώματος SPF50
Fanola Curl extra care Σπρέι για σγουρά και σπαστά μαλλιά 150ml Το σπρέι Curl extra care πειθαρχεί τα μαλλιά και χαρίζει ελαστικές μπούκλες στο λεπτό. Ένα μοναδικό σπρέι το οποίο είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους σγουρών μαλλιών
Ventus Body Mousse Tanfinity Αυτομαυριστικό 200ml
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
για παραγγελίες άνω των 49 € για όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ